2020-bomstaerk_stabel_01 2020-bomstaerk_stabel_02 2020-bomstaerk_stabel_03 2020-bomstaerk_stabel_04 2020-bomstaerk_stabel_05 2020-bomstaerk_stabel_06
2020-bomstaerk_stabel_08

Bomstærk
markedsføring!

Little Mighty hjælper med at løfte grafiske opgaver til helt nye højder – både freelance for reklamebureauer og for egne kunder. Du får en erfaren grafiker med stærke kompetencer og stor erfaring, både når det drejer sig om layout og rentegning af tryksager og programmering af hjemmesider.

bulb

Grafisk identitet

Udvikling af grafisk identitet. Logodesign, brevlinie og alt det andet der hører med, for at din virksomhed har et stærkt grafisk fundament at bygge videre på.

screen-desktop

Online tilstedeværelse

Little Mighty hjælper med layout, programmering og implementering af hjemmesider og webshops, sociale medier og nyhedsbreve m.v.

book-open

Produktion af tryksager

Little Mighty layouter og rentegner alle former for tryksager – fra visitkort, foldere og brochurer til bøger og store avancerede produktioner.

rocket

Automatisk katalogproduktion

Spidskompetence indenfor store grafiske workflows med sprogskifte, automatisk katalogproduktion og databasedrevet opsætning af tryksager.